Cognom Abdel bakiSaber més respecte al cognom Abdel baki és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdel baki sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdel baki.

El cognom Abdel baki en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdel baki, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdel baki és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdel baki

Veure mapa del cognom Abdel baki

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdel baki en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdel baki, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdel baki que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdel baki, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdel baki. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdel baki és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdel baki del món

 1. Iraq Iraq (7299)
 2. Iemen Iemen (1624)
 3. Síria Síria (355)
 4. Kuwait Kuwait (337)
 5. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (153)
 6. Egipte Egipte (153)
 7. Líban Líban (68)
 8. Oman Oman (68)
 9. Territori palestí Territori palestí (39)
 10. Algèria Algèria (7)
 11. Tailàndia Tailàndia (6)
 12. Suècia Suècia (3)
 13. Canadà Canadà (1)
 14. Espanya Espanya (1)
 15. Jordània Jordània (1)
 16. Níger Níger (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdel baki en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdel baki poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdel baki és un cognom més freqüent, i en quins països Abdel baki és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdel baki ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

 1. Abdelbaki
 2. Abdel hadi
 3. Abdul bari
 4. Abdel nabi
 5. Abdelbari
 6. Abdulbaki
 7. Abdelali
 8. Abdelghani
 9. Abdelhadi
 10. Abdelhak
 11. Abdelhakim
 12. Abdellahi
 13. Abdellati
 14. Abdelmalki
 15. Abdelnabi
 16. Abdul-baqi
 17. Abdel-hadi
 18. Abdelati
 19. Abdelhai
 20. Abdelouafi
 21. Abdelgani
 22. Abdel wahid
 23. Abdel sada
 24. Abdelaati
 25. Abdelaali
 26. Abdelbaghi
 27. Abdellali
 28. Abdelahi
 29. Abdel aal
 30. Abdel latif
 31. Abdel ghani
 32. Abdel halim
 33. Abdel hamid
 34. Abdel sahib
 35. Abdel rahim
 36. Abdel abas
 37. Abdel mahdi
 38. Abdul qawi
 39. Abdelrhani
 40. Abdel-bary