Cognom Abdel dayemSaber més respecte al cognom Abdel dayem és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdel dayem sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdel dayem.

El cognom Abdel dayem en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdel dayem, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdel dayem és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdel dayem

Veure mapa del cognom Abdel dayem

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdel dayem en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdel dayem, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdel dayem que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdel dayem, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdel dayem. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdel dayem és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdel dayem del món

 1. Territori palestí Territori palestí (1202)
 2. Egipte Egipte (641)
 3. Iraq Iraq (262)
 4. Kuwait Kuwait (145)
 5. Síria Síria (104)
 6. Jordània Jordània (59)
 7. Iemen Iemen (17)
 8. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (6)
 9. Canadà Canadà (4)
 10. Suïssa Suïssa (1)
 11. Suècia Suècia (1)
 12. Tailàndia Tailàndia (1)
 13. Tunísia Tunísia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdel dayem en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdel dayem poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdel dayem és un cognom més freqüent, i en quins països Abdel dayem és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdel dayem ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Discernir si va ser abans el cognom Abdel dayem o algun dels cognoms similars a Abdel dayem no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdel dayem a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdel dayem diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelkazem
 2. Abdelsayed
 3. Abdel salam
 4. Abdelhakem
 5. Abdel naser
 6. Abdel razek
 7. Abdel halim
 8. Abdel rahim
 9. Abdel raeeb
 10. Abdel kader
 11. Abdel kamel
 12. Abdel-salam
 13. Abdelhakim
 14. Abdelhalim
 15. Abdelhay
 16. Abdeljaber
 17. Abdelkader
 18. Abdelkamel
 19. Abdelkarim
 20. Abdelkhalek
 21. Abdelmalek
 22. Abdelouahed
 23. Abdelqader
 24. Abdelrahim
 25. Abdelsalam
 26. Abdullayev
 27. Abdyldaev
 28. Abdelatef
 29. Abdulsayed
 30. Abdelmayid
 31. Abdelkhaleq
 32. Abdelhamed
 33. Abd el azim
 34. Abdelwahed
 35. Abdeladim
 36. Abdel hadi
 37. Abdel zahra
 38. Abdel wahid
 39. Abdel wahab
 40. Abdul karim