Cognom Abdel naserSaber més respecte al cognom Abdel naser és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdel naser sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdel naser.

El cognom Abdel naser en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdel naser, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdel naser és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdel naser

Veure mapa del cognom Abdel naser

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdel naser en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdel naser, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdel naser que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdel naser, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdel naser. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdel naser és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdel naser del món

 1. Egipte Egipte (305)
 2. Algèria Algèria (2)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdel naser en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdel naser poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdel naser és un cognom més freqüent, i en quins països Abdel naser és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdel naser ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdel naser pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdel naser, com podem comprovar.

 1. Abdul nasir
 2. Abdel kader
 3. Abdeljaber
 4. Abdelkader
 5. Abdelqader
 6. Abdel razek
 7. Abdel nabi
 8. Abdel dayem
 9. Abdel wassa
 10. Abdel raeeb
 11. Abdel-kader
 12. Abdel kamel
 13. Abdelkamel
 14. Abdelkazem
 15. Abdelkhalek
 16. Abdelmalek
 17. Abdelnabi
 18. Abdelnour
 19. Abdelouahed
 20. Abdelsayed
 21. Abdul-basir
 22. Abdelgadir
 23. Abdelhassen
 24. Abdelatef
 25. Abdelkhaleq
 26. Abdelhamed
 27. Abdelasis
 28. Abdelwahed
 29. Abdelkadir
 30. Abdul amir
 31. Abdel hadi
 32. Abdel zahra
 33. Abdel wahid
 34. Abdel wahab
 35. Abdel sattar
 36. Abdel salam
 37. Abdel sada
 38. Abdul gadir
 39. Abdelhakem
 40. Abd-el-kader