Cognom Abdel sattarSaber més respecte al cognom Abdel sattar és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdel sattar sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdel sattar.

El cognom Abdel sattar en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdel sattar, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdel sattar és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdel sattar

Veure mapa del cognom Abdel sattar

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdel sattar en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdel sattar, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdel sattar que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdel sattar, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdel sattar. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdel sattar és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdel sattar del món

 1. Iraq Iraq (27263)
 2. Egipte Egipte (946)
 3. Iemen Iemen (604)
 4. Kuwait Kuwait (251)
 5. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (249)
 6. Síria Síria (226)
 7. Líban Líban (41)
 8. Suïssa Suïssa (4)
 9. Canadà Canadà (1)
 10. Noruega Noruega (1)
 11. Oman Oman (1)
 12. Filipines Filipines (1)
 13. Tunísia Tunísia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdel sattar en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdel sattar poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdel sattar és un cognom més freqüent, i en quins països Abdel sattar és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdel sattar fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdel sattar.

No tots els cognoms similars al cognom Abdel sattar tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdel sattar que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdel sattar pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdel sattar, com podem comprovar.

 1. Abdel-sattar
 2. Abdul sattar
 3. Abdul-sattar
 4. Abdul satar
 5. Abdel fattah
 6. Abdelfattah
 7. Abdel salam
 8. Abdel sada
 9. Abdulsatar
 10. Abdel-salam
 11. Abdelfatah
 12. Abdelsalam
 13. Abdeljabbar
 14. Abdelfettah
 15. Abdul jabbar
 16. Abdel zahra
 17. Abdel wahab
 18. Abdul samad
 19. Abdel naser
 20. Abdel aal
 21. Abdul jabar
 22. Abdel gawad
 23. Abdel latif
 24. Abdel sahib
 25. Abdel abas
 26. Abdel wassa
 27. Abdel-fatah
 28. Abdel rahman
 29. Abdel kader
 30. Abdeljabar
 31. Abdel-rahman
 32. Abdelaal
 33. Abdelatif
 34. Abdeljaber
 35. Abdeljawad
 36. Abdelkader
 37. Abdellati
 38. Abdellatif
 39. Abdelmalak
 40. Abdelouahab