Cognom Abdel wassaSaber més respecte al cognom Abdel wassa és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdel wassa sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdel wassa.

El cognom Abdel wassa en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdel wassa, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdel wassa és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdel wassa

Veure mapa del cognom Abdel wassa

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdel wassa en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdel wassa, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdel wassa que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdel wassa, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdel wassa. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdel wassa és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdel wassa del món

 1. Iemen Iemen (5694)
 2. Iraq Iraq (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdel wassa en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdel wassa poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdel wassa és un cognom més freqüent, i en quins països Abdel wassa és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdel wassa ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdel wassa. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdel wassa ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abdel wassa tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdel wassa que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdel zahra
 2. Abdel wahid
 3. Abdel wahab
 4. Abdel sada
 5. Abdel naser
 6. Abdelraza
 7. Abdelwahab
 8. Abdel-wahab
 9. Abdel-wahid
 10. Abdel-zahra
 11. Abdelhassen
 12. Abdelwahad
 13. Abdelwahid
 14. Abdelasis
 15. Abdelwahed
 16. Abdel hadi
 17. Abdel sattar
 18. Abdel salam
 19. Abdelbasset
 20. Abdul nasir
 21. Abdel aal
 22. Abdel gawad
 23. Abdel razek
 24. Abdel nabi
 25. Abdel latif
 26. Abdel fattah
 27. Abdel dayem
 28. Abdel halim
 29. Abdel hamid
 30. Abdel sahib
 31. Abdel rahim
 32. Abdel abas
 33. Abdel mahdi
 34. Abdel baki
 35. Abdelhamza
 36. Abdel raeeb
 37. Abdelmassih
 38. Abdel rahman
 39. Abd el wahab
 40. Abdel kader