Cognom Abdel zahraSaber més respecte al cognom Abdel zahra és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdel zahra sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdel zahra.

El cognom Abdel zahra en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdel zahra, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdel zahra és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdel zahra

Veure mapa del cognom Abdel zahra

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdel zahra en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdel zahra, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdel zahra que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdel zahra, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdel zahra. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdel zahra és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdel zahra del món

 1. Iraq Iraq (38980)
 2. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (4)
 3. Kuwait Kuwait (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdel zahra en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdel zahra poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdel zahra és un cognom més freqüent, i en quins països Abdel zahra és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdel zahra. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdel zahra ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdel zahra fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdel zahra.

Discernir si va ser abans el cognom Abdel zahra o algun dels cognoms similars a Abdel zahra no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdel zahra a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdel zahra diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdel-zahra
 2. Abdel wahid
 3. Abdel wahab
 4. Abdel sada
 5. Abdel sahib
 6. Abdel rahim
 7. Abdel mahdi
 8. Abdel wassa
 9. Abdel rahman
 10. Abdel lah
 11. Abdel-rahman
 12. Abdelah
 13. Abdelilah
 14. Abdellah
 15. Abdellahi
 16. Abdelouahab
 17. Abdelouahed
 18. Abdelrahim
 19. Abdelrahman
 20. Abdelraza
 21. Abdelwahab
 22. Abdul-zahir
 23. Abdel-wahab
 24. Abdel-wahid
 25. Abdelelah
 26. Abdelouahd
 27. Abdeluahid
 28. Abdelwahad
 29. Abdelwahid
 30. Abdelouahad
 31. Abdelouahhab
 32. Abdelwahed
 33. Abdul rahman
 34. Abdel hadi
 35. Abdel sattar
 36. Abdel salam
 37. Abdelouahid
 38. Abdel naser
 39. Abdeluahed
 40. Abdul bari