Cognom AbdelasisSaber més respecte al cognom Abdelasis és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelasis sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelasis.

El cognom Abdelasis en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelasis, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelasis és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelasis

Veure mapa del cognom Abdelasis

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelasis en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelasis, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelasis que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelasis, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelasis. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelasis és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelasis del món

 1. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 2. Algèria Algèria (1)
 3. Espanya Espanya (1)
 4. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelasis en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelasis poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelasis és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelasis és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abdelasis tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdelasis que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdelasis pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdelasis, com podem comprovar.

 1. Abdelazis
 2. Abdelali
 3. Abdelatif
 4. Abdelaziz
 5. Abdelati
 6. Abdeladim
 7. Abdelahi
 8. Abdelazid
 9. Abd-elaziz
 10. Abdalahi
 11. Abdela
 12. Abdelaal
 13. Abdelah
 14. Abdelhadi
 15. Abdelhafid
 16. Abdelhakim
 17. Abdelhalim
 18. Abdelhamid
 19. Abdelkarim
 20. Abdelkrim
 21. Abdellahi
 22. Abdellati
 23. Abdellatif
 24. Abdelli
 25. Abdelmajid
 26. Abdelmalik
 27. Abdelnabi
 28. Abdelrahim
 29. Abdulahi
 30. Abdulai
 31. Abdulatif
 32. Abdulaziz
 33. Abdelgadir
 34. Abdelatef
 35. Abdeljalil
 36. Abdelmayid
 37. Abdelhai
 38. Abdelkbir
 39. Abdellaziz
 40. Abdeluahid