Cognom AbdelazisSaber més respecte al cognom Abdelazis és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelazis sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelazis.

El cognom Abdelazis en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelazis, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelazis és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelazis

Veure mapa del cognom Abdelazis

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelazis en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelazis, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelazis que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelazis, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelazis. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelazis és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelazis del món

 1. Espanya Espanya (7)
 2. Estats Units Estats Units (2)
 3. Filipines Filipines (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelazis en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelazis poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelazis és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelazis és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdelazis. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdelazis ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abdelazis tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdelazis que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdelazis o algun dels cognoms similars a Abdelazis no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdelazis a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdelazis diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelaziz
 2. Abdelasis
 3. Abdelazid
 4. Abd-elaziz
 5. Abdelali
 6. Abdelatif
 7. Abdulaziz
 8. Abdelati
 9. Abdellaziz
 10. Abdelaaziz
 11. Abdelazize
 12. Abdeladim
 13. Abd elaziz
 14. Abdelahi
 15. Abd-el-aziz
 16. Abdalahi
 17. Abdela
 18. Abdelaal
 19. Abdelah
 20. Abdelhadi
 21. Abdelhafid
 22. Abdelhakim
 23. Abdelhalim
 24. Abdelhamid
 25. Abdelkarim
 26. Abdelkazem
 27. Abdelkrim
 28. Abdellahi
 29. Abdellati
 30. Abdellatif
 31. Abdelli
 32. Abdelmajid
 33. Abdelmalik
 34. Abdelnabi
 35. Abdelrahim
 36. Abdelraza
 37. Abdul-aziz
 38. Abdulahi
 39. Abdulai
 40. Abdulatif