Cognom AbdelfettahSaber més respecte al cognom Abdelfettah és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelfettah sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelfettah.

El cognom Abdelfettah en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelfettah, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelfettah és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelfettah

Veure mapa del cognom Abdelfettah

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelfettah en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelfettah, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelfettah que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelfettah, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelfettah. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelfettah és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelfettah del món

 1. Marroc Marroc (886)
 2. Algèria Algèria (626)
 3. França França (23)
 4. Canadà Canadà (5)
 5. Estats Units Estats Units (5)
 6. Bèlgica Bèlgica (2)
 7. Suïssa Suïssa (1)
 8. Itàlia Itàlia (1)
 9. Malàisia Malàisia (1)
 10. Tunísia Tunísia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelfettah en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelfettah poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelfettah és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelfettah és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdelfettah ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdelfettah. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdelfettah ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abdelfettah tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdelfettah que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdelfettah o algun dels cognoms similars a Abdelfettah no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdelfettah a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdelfettah diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelfattah
 2. Abdelfetah
 3. Abdelfatah
 4. Abdel fattah
 5. Abdelelah
 6. Abdel-fatah
 7. Abdel-sattar
 8. Abdelah
 9. Abdelilah
 10. Abdellah
 11. Abdelmessih
 12. Abdelillah
 13. Abdelhilah
 14. Abdel sattar
 15. Abdeljebbar
 16. Abdellilah
 17. Abdel-lah
 18. Abdel lah
 19. Abdallah
 20. Abdel-salam
 21. Abdela
 22. Abdelaal
 23. Abdelatif
 24. Abdelhak
 25. Abdelhay
 26. Abdeljawad
 27. Abdelkerim
 28. Abdella
 29. Abdellahi
 30. Abdellati
 31. Abdellatif
 32. Abdelmalak
 33. Abdelmoula
 34. Abdelouahab
 35. Abdelrahman
 36. Abdelraza
 37. Abdelsalam
 38. Abdelwahab
 39. Abdillah
 40. Abdul-sattar