Cognom AbdelhafidSaber més respecte al cognom Abdelhafid és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelhafid sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelhafid.

El cognom Abdelhafid en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelhafid, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelhafid és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelhafid

Veure mapa del cognom Abdelhafid

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelhafid en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelhafid, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelhafid que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelhafid, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelhafid. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelhafid és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelhafid del món

 1. Algèria Algèria (1316)
 2. Marroc Marroc (885)
 3. Espanya Espanya (10)
 4. Territori palestí Territori palestí (5)
 5. Estats Units Estats Units (3)
 6. Canadà Canadà (2)
 7. Alemanya Alemanya (2)
 8. Anglaterra Anglaterra (2)
 9. Angola Angola (1)
 10. Bèlgica Bèlgica (1)
 11. França França (1)
 12. Malàisia Malàisia (1)
 13. Qatar Qatar (1)
 14. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 15. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelhafid en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelhafid poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelhafid és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelhafid és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdelhafid ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Abdelhafid tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdelhafid que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdelhafid pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdelhafid, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdelhafid o algun dels cognoms similars a Abdelhafid no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdelhafid a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdelhafid diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelhamid
 2. Abdelhafidi
 3. Abdelhadi
 4. Abdelhakim
 5. Abdelhalim
 6. Abdelmajid
 7. Abdulhamid
 8. Abdelmayid
 9. Abdelhai
 10. Abdeluahid
 11. Abdelwahid
 12. Abdelhamed
 13. Abdelhanin
 14. Abdelhabib
 15. Abdel hamid
 16. Abdelmagid
 17. Abdelazid
 18. Abdelali
 19. Abdelatif
 20. Abdelaziz
 21. Abdelghani
 22. Abdelhady
 23. Abdelhak
 24. Abdelhay
 25. Abdeljawad
 26. Abdelkarim
 27. Abdellahi
 28. Abdellati
 29. Abdellatif
 30. Abdelmalik
 31. Abdelnabi
 32. Abdelrahim
 33. Abdelsayed
 34. Abdul-hamid
 35. Abdulhadi
 36. Abdulhakim
 37. Abdel-wahid
 38. Abdelgadir
 39. Abdel-hadi
 40. Abdelati