Cognom AbdelhakemSaber més respecte al cognom Abdelhakem és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelhakem sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelhakem.

El cognom Abdelhakem en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelhakem, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelhakem és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelhakem

Veure mapa del cognom Abdelhakem

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelhakem en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelhakem, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelhakem que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelhakem, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelhakem. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelhakem és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelhakem del món

 1. Algèria Algèria (2436)
 2. Egipte Egipte (1464)
 3. Marroc Marroc (4)
 4. Brasil Brasil (1)
 5. França França (1)
 6. Itàlia Itàlia (1)
 7. Països Baixos Països Baixos (1)
 8. Qatar Qatar (1)
 9. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 10. Iemen Iemen (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelhakem en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelhakem poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelhakem és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelhakem és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdelhakem ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdelhakem. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdelhakem ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdelhakem pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdelhakem, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdelhakem o algun dels cognoms similars a Abdelhakem no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdelhakem a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdelhakem diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelhakim
 2. Abdelhak
 3. Abdelhalim
 4. Abdelkazem
 5. Abdulhakim
 6. Abdelhamed
 7. Abdelhadi
 8. Abdelhady
 9. Abdelhafid
 10. Abdelhamid
 11. Abdelhay
 12. Abdeljaber
 13. Abdelkader
 14. Abdelkamel
 15. Abdelkarim
 16. Abdelkhalek
 17. Abdelmalek
 18. Abdelqader
 19. Abdelrahim
 20. Abdelsalam
 21. Abdelsayed
 22. Abdul-hakim
 23. Abdelhassen
 24. Abdelatef
 25. Abdelhai
 26. Abdelkhaleq
 27. Abdelhaq
 28. Abdelhanin
 29. Abdelhabib
 30. Abdelwahed
 31. Abdelbaki
 32. Abdeladim
 33. Abdelakrim
 34. Abdul hakeem
 35. Abdelhalak
 36. Abdeluahed
 37. Abdalkarem
 38. Abdelazeem
 39. Abdel dayem
 40. Abdel halim