Cognom AbdelhosseinSaber més respecte al cognom Abdelhossein és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelhossein sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelhossein.

El cognom Abdelhossein en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelhossein, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelhossein és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelhossein

Veure mapa del cognom Abdelhossein

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelhossein en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelhossein, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelhossein que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelhossein, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelhossein. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelhossein és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelhossein del món

 1. Iraq Iraq (162720)
 2. Kuwait Kuwait (656)
 3. Iemen Iemen (46)
 4. Oman Oman (36)
 5. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (31)
 6. Líban Líban (11)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelhossein en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelhossein poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelhossein és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelhossein és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdelhossein pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdelhossein, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdelhossein o algun dels cognoms similars a Abdelhossein no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdelhossein a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdelhossein diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelhassen
 2. Abdelmohsen
 3. Abdelmessih
 4. Abdelmoumen
 5. Abdelhanin
 6. Abdelbasset
 7. Abdelmassih
 8. Abdelhadi
 9. Abdelhafid
 10. Abdelhakim
 11. Abdelhalim
 12. Abdelhamid
 13. Abdellouli
 14. Abdelmoumni
 15. Abdelmoughit
 16. Abdelhai
 17. Abdelouafi
 18. Abdelmonaim
 19. Abdelmonim
 20. Abdelhamed
 21. Abdelasis
 22. Abdelhabib
 23. Abdelkarin
 24. Abdelhakem
 25. Abdelmounim
 26. Abdelouahid
 27. Abdel naser
 28. Abdelmoghit
 29. Abdelhafidi
 30. Abdel moneim
 31. Abdel sahib
 32. Abdelhedi
 33. Abdelloui
 34. Abdelmounaim
 35. Abdelaoui
 36. Abdelhuahed
 37. Abdel-rahman
 38. Abdel-salam
 39. Abdelali
 40. Abdelatif