Cognom AbdelhuahedSaber més respecte al cognom Abdelhuahed és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelhuahed sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelhuahed.

El cognom Abdelhuahed en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelhuahed, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelhuahed és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelhuahed

Veure mapa del cognom Abdelhuahed

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelhuahed en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelhuahed, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelhuahed que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelhuahed, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelhuahed. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelhuahed és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelhuahed del món

 1. Espanya Espanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelhuahed en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelhuahed poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelhuahed és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelhuahed és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdelhuahed ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdelhuahed. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdelhuahed ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdelhuahed pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdelhuahed, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdelhuahed o algun dels cognoms similars a Abdelhuahed no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdelhuahed a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdelhuahed diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelouahed
 2. Abdeluahed
 3. Abdelouahd
 4. Abdeluahid
 5. Abdelhamed
 6. Abdelouahad
 7. Abdelwahed
 8. Abdelouahid
 9. Abdelhafid
 10. Abdelhamid
 11. Abdelouahab
 12. Abdelsayed
 13. Abdel-wahid
 14. Abdelwahad
 15. Abdelwahid
 16. Abdel wahid
 17. Abdelhakem
 18. Abd el ouahed
 19. Abdalahe
 20. Abdelah
 21. Abdelhadi
 22. Abdelhady
 23. Abdelhak
 24. Abdelhakim
 25. Abdelhalim
 26. Abdelhay
 27. Abdelilah
 28. Abdeljaber
 29. Abdeljawad
 30. Abdelkader
 31. Abdelkamel
 32. Abdelkazem
 33. Abdelkhalek
 34. Abdellah
 35. Abdellahi
 36. Abdelmajid
 37. Abdelmalek
 38. Abdelqader
 39. Abdelrahim
 40. Abdelwahab