Cognom AbdeljalilSaber més respecte al cognom Abdeljalil és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdeljalil sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdeljalil.

El cognom Abdeljalil en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdeljalil, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdeljalil és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdeljalil

Veure mapa del cognom Abdeljalil

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdeljalil en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdeljalil, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdeljalil que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdeljalil, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdeljalil. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdeljalil és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdeljalil del món

 1. Marroc Marroc (3306)
 2. Saudi Saudita Saudi Saudita (477)
 3. França França (127)
 4. Egipte Egipte (122)
 5. Algèria Algèria (119)
 6. Estats Units Estats Units (56)
 7. Sudan Sudan (36)
 8. Espanya Espanya (12)
 9. Filipines Filipines (9)
 10. Qatar Qatar (9)
 11. Argentina Argentina (8)
 12. Tunísia Tunísia (7)
 13. Canadà Canadà (3)
 14. Líban Líban (3)
 15. Rússia Rússia (3)
 16. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 17. Anglaterra Anglaterra (2)
 18. Itàlia Itàlia (2)
 19. Mauritània Mauritània (2)
 20. Ucraïna Ucraïna (1)
 21. Àustria Àustria (1)
 22. Bèlgica Bèlgica (1)
 23. Alemanya Alemanya (1)
 24. Indonèsia Indonèsia (1)
 25. Jordània Jordània (1)
 26. Suècia Suècia (1)
 27. Senegal Senegal (1)
 28. Tailàndia Tailàndia (1)
 29. Turquia Turquia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdeljalil en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdeljalil poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdeljalil és un cognom més freqüent, i en quins països Abdeljalil és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdeljalil ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdeljalil. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdeljalil ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdeljalil fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdeljalil.

No tots els cognoms similars al cognom Abdeljalil tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdeljalil que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdeldjalil
 2. Abdeljalal
 3. Abdelali
 4. Abdelhalim
 5. Abdelmalik
 6. Abdul-jalil
 7. Abdeljalak
 8. Abdul jalil
 9. Abdelaali
 10. Abdellali
 11. Abdelaal
 12. Abdelatif
 13. Abdelaziz
 14. Abdelhadi
 15. Abdelhafid
 16. Abdelhakim
 17. Abdelhamid
 18. Abdeljaber
 19. Abdeljawad
 20. Abdelkamel
 21. Abdelkarim
 22. Abdellahi
 23. Abdellati
 24. Abdellatif
 25. Abdelli
 26. Abdelmajid
 27. Abdelmalak
 28. Abdelmalek
 29. Abdelmalki
 30. Abdelnabi
 31. Abdelrahim
 32. Abdelsalam
 33. Abdulkhalil
 34. Abdulmalik
 35. Abdelgadir
 36. Abdelati
 37. Abdelkhalik
 38. Abdelmayid
 39. Abdelhai
 40. Abdellaziz