Cognom AbdelkabirSaber més respecte al cognom Abdelkabir és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelkabir sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelkabir.

El cognom Abdelkabir en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelkabir, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelkabir és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelkabir

Veure mapa del cognom Abdelkabir

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelkabir en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelkabir, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelkabir que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelkabir, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelkabir. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelkabir és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelkabir del món

 1. Marroc Marroc (409)
 2. Algèria Algèria (9)
 3. Egipte Egipte (4)
 4. Estats Units Estats Units (2)
 5. Espanya Espanya (1)
 6. França França (1)
 7. Itàlia Itàlia (1)
 8. Kuwait Kuwait (1)
 9. Rússia Rússia (1)
 10. Tunísia Tunísia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelkabir en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelkabir poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelkabir és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelkabir és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdelkabir ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdelkabir fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdelkabir.

 1. Abdelkbir
 2. Abdelkebir
 3. Abdelkadir
 4. Abdeljaber
 5. Abdelkader
 6. Abdelkarim
 7. Abdelnabi
 8. Abdulkadir
 9. Abdelgadir
 10. Abdelhabib
 11. Abdelkarin
 12. Abdeljabar
 13. Abdelali
 14. Abdelatif
 15. Abdelaziz
 16. Abdelhadi
 17. Abdelhafid
 18. Abdelhakim
 19. Abdelhalim
 20. Abdelhamid
 21. Abdelkamel
 22. Abdelkazem
 23. Abdelkerim
 24. Abdelkrim
 25. Abdellahi
 26. Abdellati
 27. Abdellatif
 28. Abdelmajid
 29. Abdelmalik
 30. Abdelqader
 31. Abdelrahim
 32. Abdul-amir
 33. Abdulkarim
 34. Abdulnabi
 35. Abdeljabbar
 36. Abdelati
 37. Abdelkhalik
 38. Abdeljalil
 39. Abdelmayid
 40. Abdelhai