Cognom AbdelkariemSaber més respecte al cognom Abdelkariem és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelkariem sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelkariem.

El cognom Abdelkariem en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelkariem, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelkariem és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelkariem

Veure mapa del cognom Abdelkariem

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelkariem en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelkariem, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelkariem que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelkariem, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelkariem. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelkariem és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelkariem del món

 1. Egipte Egipte (183)
 2. Sudan Sudan (36)
 3. Saudi Saudita Saudi Saudita (4)
 4. Anglaterra Anglaterra (1)
 5. Països Baixos Països Baixos (1)
 6. Qatar Qatar (1)
 7. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelkariem en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelkariem poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelkariem és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelkariem és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdelkariem. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdelkariem ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abdelkariem tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdelkariem que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdelkariem pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdelkariem, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdelkariem o algun dels cognoms similars a Abdelkariem no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdelkariem a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdelkariem diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelkarim
 2. Abdelkazem
 3. Abdelkerim
 4. Abdelkrim
 5. Abdulkareem
 6. Abdulkarim
 7. Abdelkarin
 8. Abdalkarem
 9. Abdelhakim
 10. Abdelhalim
 11. Abdelkader
 12. Abdelkamel
 13. Abdelrahim
 14. Abdul-kareem
 15. Abdul-karim
 16. Abdeladim
 17. Abdelkadir
 18. Abdelakrim
 19. Abdul karim
 20. Abdul kareem
 21. Abdelhakem
 22. Abdelkabir
 23. Abdoulkarim
 24. Abdelazeem
 25. Abdelbari
 26. Abd el karim
 27. Abdelali
 28. Abdelatif
 29. Abdelaziz
 30. Abdelhadi
 31. Abdelhafid
 32. Abdelhamid
 33. Abdeljaber
 34. Abdelkhalek
 35. Abdellahi
 36. Abdellati
 37. Abdellatif
 38. Abdelmajid
 39. Abdelmalek
 40. Abdelmalik