Cognom AbdelkbirSaber més respecte al cognom Abdelkbir és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelkbir sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelkbir.

El cognom Abdelkbir en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelkbir, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelkbir és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelkbir

Veure mapa del cognom Abdelkbir

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelkbir en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelkbir, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelkbir que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelkbir, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelkbir. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelkbir és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelkbir del món

 1. Marroc Marroc (9)
 2. Algèria Algèria (1)
 3. Itàlia Itàlia (1)
 4. Sudan Sudan (1)
 5. Eslovènia Eslovènia (1)
 6. Tunísia Tunísia (1)
 7. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelkbir en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelkbir poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelkbir és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelkbir és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdelkbir fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdelkbir.

Discernir si va ser abans el cognom Abdelkbir o algun dels cognoms similars a Abdelkbir no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdelkbir a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdelkbir diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelkebir
 2. Abdelkabir
 3. Abdelkrim
 4. Abdelkadir
 5. Abdelali
 6. Abdelatif
 7. Abdelaziz
 8. Abdeljaber
 9. Abdelkader
 10. Abdelkarim
 11. Abdelkerim
 12. Abdelli
 13. Abdelnabi
 14. Abdelnour
 15. Abdulkadir
 16. Abdelgadir
 17. Abdelati
 18. Abdelhai
 19. Abdelasis
 20. Abdeltif
 21. Abdelhabib
 22. Abdelkarin
 23. Abdeladim
 24. Abdelmjid
 25. Abdelakrim
 26. Abdelazis
 27. Abdelahi
 28. Abdelkefi
 29. Abdelbari
 30. Abdeli
 31. Abdel-bary
 32. Abdeljabar
 33. Abdelnebi
 34. Abdelazid
 35. Abd-elaziz
 36. Abdalahi
 37. Abdali
 38. Abdel
 39. Abdela
 40. Abdelaal