Cognom AbdelkhaleqSaber més respecte al cognom Abdelkhaleq és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelkhaleq sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelkhaleq.

El cognom Abdelkhaleq en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelkhaleq, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelkhaleq és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelkhaleq

Veure mapa del cognom Abdelkhaleq

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelkhaleq en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelkhaleq, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelkhaleq que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelkhaleq, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelkhaleq. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelkhaleq és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelkhaleq del món

 1. Egipte Egipte (702)
 2. Marroc Marroc (511)
 3. Saudi Saudita Saudi Saudita (239)
 4. Estats Units Estats Units (24)
 5. Qatar Qatar (22)
 6. Anglaterra Anglaterra (7)
 7. Jordània Jordània (7)
 8. Kuwait Kuwait (4)
 9. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 10. França França (2)
 11. Bèlgica Bèlgica (1)
 12. Canadà Canadà (1)
 13. Líban Líban (1)
 14. Filipines Filipines (1)
 15. Senegal Senegal (1)
 16. Tunísia Tunísia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelkhaleq en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelkhaleq poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelkhaleq és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelkhaleq és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdelkhaleq. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdelkhaleq ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdelkhaleq fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdelkhaleq.

No tots els cognoms similars al cognom Abdelkhaleq tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdelkhaleq que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdelkhaleq pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdelkhaleq, com podem comprovar.

 1. Abdelkhalek
 2. Abdelkhalik
 3. Abdelkhalak
 4. Abdul khaleq
 5. Abdelhalim
 6. Abdelkader
 7. Abdelkamel
 8. Abdelkazem
 9. Abdelmalek
 10. Abdul-khaliq
 11. Abdulkhalil
 12. Abdelhamed
 13. Abdelhaq
 14. Abdelhakem
 15. Abdelhalak
 16. Abdel halim
 17. Abdel-salam
 18. Abdelaal
 19. Abdelali
 20. Abdelghani
 21. Abdelhadi
 22. Abdelhady
 23. Abdelhafid
 24. Abdelhak
 25. Abdelhakim
 26. Abdelhamid
 27. Abdelhay
 28. Abdeljaber
 29. Abdelkarim
 30. Abdelmalak
 31. Abdelmalik
 32. Abdelmalki
 33. Abdelouahed
 34. Abdelqader
 35. Abdelsalam
 36. Abdelsayed
 37. Abdul-haqq
 38. Abdulhaqq
 39. Abdelhassen
 40. Abdel-hadi