Cognom AbdelkhalikSaber més respecte al cognom Abdelkhalik és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelkhalik sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelkhalik.

El cognom Abdelkhalik en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelkhalik, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelkhalik és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelkhalik

Veure mapa del cognom Abdelkhalik

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelkhalik en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelkhalik, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelkhalik que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelkhalik, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelkhalik. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelkhalik és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelkhalik del món

 1. Egipte Egipte (1708)
 2. Saudi Saudita Saudi Saudita (278)
 3. Marroc Marroc (204)
 4. Estats Units Estats Units (12)
 5. França França (10)
 6. Qatar Qatar (9)
 7. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (4)
 8. Txad Txad (4)
 9. Canadà Canadà (2)
 10. Líban Líban (2)
 11. Països Baixos Països Baixos (2)
 12. Espanya Espanya (1)
 13. Jordània Jordània (1)
 14. Kuwait Kuwait (1)
 15. Suècia Suècia (1)
 16. Singapur Singapur (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelkhalik en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelkhalik poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelkhalik és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelkhalik és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdelkhalik ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

 1. Abdelkhalek
 2. Abdelkhalak
 3. Abdelhalim
 4. Abdelmalik
 5. Abdulkhalil
 6. Abdelkhaleq
 7. Abdelhalak
 8. Abdel halim
 9. Abdelali
 10. Abdelghani
 11. Abdelhadi
 12. Abdelhafid
 13. Abdelhak
 14. Abdelhakim
 15. Abdelhamid
 16. Abdelkarim
 17. Abdelmalak
 18. Abdelmalek
 19. Abdul-khaliq
 20. Abdulmalik
 21. Abdel-hadi
 22. Abdeljalil
 23. Abdelhai
 24. Abdeldjalil
 25. Abdeljalak
 26. Abdelhanin
 27. Abdelhabib
 28. Abdelkarin
 29. Abdelkadir
 30. Abdel hadi
 31. Abdelaali
 32. Abdelkabir
 33. Abdellali
 34. Abdul malik
 35. Abdel hamid
 36. Abdelrhani
 37. Abdul halim
 38. Abdel-salam
 39. Abdelaal
 40. Abdelatif