Cognom AbdelkrimSaber més respecte al cognom Abdelkrim és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelkrim sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelkrim.

El cognom Abdelkrim en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelkrim, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelkrim és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelkrim

Veure mapa del cognom Abdelkrim

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelkrim en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelkrim, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelkrim que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelkrim, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelkrim. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelkrim és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelkrim del món

 1. Algèria Algèria (5179)
 2. Marroc Marroc (2588)
 3. Tunísia Tunísia (730)
 4. França França (444)
 5. Espanya Espanya (130)
 6. Iraq Iraq (79)
 7. Canadà Canadà (25)
 8. Egipte Egipte (16)
 9. Estats Units Estats Units (12)
 10. Anglaterra Anglaterra (8)
 11. Bèlgica Bèlgica (6)
 12. Alemanya Alemanya (4)
 13. Saudi Saudita Saudi Saudita (4)
 14. Sudan Sudan (4)
 15. Suècia Suècia (4)
 16. Suïssa Suïssa (3)
 17. Mèxic Mèxic (3)
 18. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 19. Itàlia Itàlia (2)
 20. Austràlia Austràlia (1)
 21. Transdnièster Transdnièster (1)
 22. Malàisia Malàisia (1)
 23. Nova Caledònia Nova Caledònia (1)
 24. Níger Níger (1)
 25. Noruega Noruega (1)
 26. Polinèsia Francesa Polinèsia Francesa (1)
 27. Qatar Qatar (1)
 28. Rússia Rússia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelkrim en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelkrim poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelkrim és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelkrim és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abdelkrim tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdelkrim que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdelkrim pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdelkrim, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdelkrim o algun dels cognoms similars a Abdelkrim no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdelkrim a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdelkrim diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelkarim
 2. Abdelkerim
 3. Abdelakrim
 4. Abdulkarim
 5. Abdelkbir
 6. Abdelkarin
 7. Abdeladim
 8. Abdelkariem
 9. Abdelali
 10. Abdelatif
 11. Abdelaziz
 12. Abdelhakim
 13. Abdelhalim
 14. Abdelkazem
 15. Abdelli
 16. Abdelrahim
 17. Abdul-karim
 18. Abdelati
 19. Abdelhai
 20. Abdelmonim
 21. Abdelkebir
 22. Abdelasis
 23. Abdeltif
 24. Abdelkadir
 25. Abdelmjid
 26. Abdul karim
 27. Abdelazis
 28. Abdelkabir
 29. Abdalkarem
 30. Abdoulkarim
 31. Abdelahi
 32. Abdel rahim
 33. Abdelkefi
 34. Abdelbari
 35. Abdeli
 36. Abd el karim
 37. Abdelazid
 38. Abd-elaziz
 39. Abdalahi
 40. Abdali