Cognom AbdellawiSaber més respecte al cognom Abdellawi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdellawi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdellawi.

El cognom Abdellawi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdellawi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdellawi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdellawi

Veure mapa del cognom Abdellawi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdellawi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdellawi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdellawi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdellawi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdellawi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdellawi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdellawi del món

 1. Tunísia Tunísia (4)
 2. Algèria Algèria (1)
 3. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdellawi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdellawi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdellawi és un cognom més freqüent, i en quins països Abdellawi és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdellawi ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdellawi fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdellawi.

 1. Abdellahi
 2. Abdellati
 3. Abdellali
 4. Abdallahi
 5. Abdelali
 6. Abdelhadi
 7. Abdella
 8. Abdellah
 9. Abdellaoui
 10. Abdellatif
 11. Abdelli
 12. Abdelnabi
 13. Abdillahi
 14. Abdollahi
 15. Abdullahi
 16. Abdelati
 17. Abdelhai
 18. Abdellaziz
 19. Abdelgani
 20. Abdelbaki
 21. Abdelaati
 22. Abdelaali
 23. Abdelahi
 24. Abdelloui
 25. Abdelbari
 26. Abdalahi
 27. Abdalla
 28. Abdallah
 29. Abdallaoui
 30. Abdela
 31. Abdelaal
 32. Abdelah
 33. Abdelatif
 34. Abdelaziz
 35. Abdelghani
 36. Abdelhady
 37. Abdelhafid
 38. Abdelhak
 39. Abdelhakim
 40. Abdelhalim