Cognom AbdellouliSaber més respecte al cognom Abdellouli és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdellouli sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdellouli.

El cognom Abdellouli en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdellouli, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdellouli és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdellouli

Veure mapa del cognom Abdellouli

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdellouli en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdellouli, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdellouli que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdellouli, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdellouli. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdellouli és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdellouli del món

 1. Espanya Espanya (20)
 2. Iemen Iemen (6)
 3. Canadà Canadà (1)
 4. Marroc Marroc (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdellouli en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdellouli poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdellouli és un cognom més freqüent, i en quins països Abdellouli és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdellouli ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdellouli. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdellouli ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdellouli fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdellouli.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdellouli pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdellouli, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdellouli o algun dels cognoms similars a Abdellouli no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdellouli a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdellouli diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelloui
 2. Abdellaoui
 3. Abdelmoula
 4. Abdellali
 5. Abdelaoui
 6. Abdallaoui
 7. Abdelali
 8. Abdellahi
 9. Abdellati
 10. Abdelli
 11. Abdelmoumni
 12. Abdelnour
 13. Abdelouafi
 14. Abdelmounim
 15. Abdelaali
 16. Abdelmaoula
 17. Abdelmaula
 18. Abdellawi
 19. Abdlaoui
 20. Abdallahi
 21. Abdelaal
 22. Abdelghani
 23. Abdelhadi
 24. Abdelhalim
 25. Abdella
 26. Abdellah
 27. Abdellatif
 28. Abdelmalik
 29. Abdelmalki
 30. Abdelmoumen
 31. Abdelnabi
 32. Abdillahi
 33. Abdollahi
 34. Abdoul
 35. Abdullahi
 36. Abdulloev
 37. Abdulloeva
 38. Abdel-hadi
 39. Abdeljaouad
 40. Abdelati