Cognom AbdelmagidSaber més respecte al cognom Abdelmagid és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelmagid sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelmagid.

El cognom Abdelmagid en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelmagid, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelmagid és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelmagid

Veure mapa del cognom Abdelmagid

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelmagid en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelmagid, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelmagid que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelmagid, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelmagid. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelmagid és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelmagid del món

 1. Sudan Sudan (16800)
 2. Egipte Egipte (1068)
 3. Saudi Saudita Saudi Saudita (636)
 4. Estats Units Estats Units (89)
 5. Qatar Qatar (62)
 6. Canadà Canadà (23)
 7. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (13)
 8. Anglaterra Anglaterra (11)
 9. Oman Oman (10)
 10. Suècia Suècia (4)
 11. Tunísia Tunísia (4)
 12. França França (2)
 13. Tailàndia Tailàndia (2)
 14. Bèlgica Bèlgica (1)
 15. Suïssa Suïssa (1)
 16. Escòcia Escòcia (1)
 17. Gal·les Gal·les (1)
 18. Itàlia Itàlia (1)
 19. Japó Japó (1)
 20. Kuwait Kuwait (1)
 21. Malàisia Malàisia (1)
 22. Filipines Filipines (1)
 23. Ucraïna Ucraïna (1)
 24. Veneçuela Veneçuela (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelmagid en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelmagid poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelmagid és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelmagid és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdelmagid ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdelmagid. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdelmagid ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdelmagid pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdelmagid, com podem comprovar.

 1. Abdelmajid
 2. Abdelmayid
 3. Abdelhafid
 4. Abdelhamid
 5. Abdelmalik
 6. Abdelmadjid
 7. Abdeluahid
 8. Abdelwahid
 9. Abdelmjid
 10. Abdelazid
 11. Abdelali
 12. Abdelatif
 13. Abdelaziz
 14. Abdelhadi
 15. Abdelhakim
 16. Abdelhalim
 17. Abdeljawad
 18. Abdelkarim
 19. Abdellahi
 20. Abdellati
 21. Abdellatif
 22. Abdelmalak
 23. Abdelmalek
 24. Abdelmalki
 25. Abdelmanje
 26. Abdelnabi
 27. Abdelrahim
 28. Abdelsayed
 29. Abdul-majid
 30. Abdulhamid
 31. Abdulmalik
 32. Abdel-wahid
 33. Abdelgadir
 34. Abdelati
 35. Abdeljalil
 36. Abdelhai
 37. Abdellaziz
 38. Abdelmonim
 39. Abdelwahad
 40. Abdelgani