Cognom AbdelmohsenSaber més respecte al cognom Abdelmohsen és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelmohsen sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelmohsen.

El cognom Abdelmohsen en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelmohsen, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelmohsen és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelmohsen

Veure mapa del cognom Abdelmohsen

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelmohsen en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelmohsen, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelmohsen que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelmohsen, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelmohsen. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelmohsen és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelmohsen del món

 1. Iraq Iraq (9290)
 2. Egipte Egipte (6285)
 3. Saudi Saudita Saudi Saudita (716)
 4. Iemen Iemen (357)
 5. Kuwait Kuwait (299)
 6. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (131)
 7. Estats Units Estats Units (32)
 8. Qatar Qatar (31)
 9. Jordània Jordània (11)
 10. Territori palestí Territori palestí (4)
 11. Tunísia Tunísia (4)
 12. Canadà Canadà (3)
 13. Alemanya Alemanya (3)
 14. Síria Síria (3)
 15. Oman Oman (2)
 16. Xina Xina (1)
 17. Anglaterra Anglaterra (1)
 18. Itàlia Itàlia (1)
 19. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelmohsen en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelmohsen poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelmohsen és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelmohsen és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdelmohsen ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdelmohsen fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdelmohsen.

No tots els cognoms similars al cognom Abdelmohsen tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdelmohsen que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdelmohsen pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdelmohsen, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdelmohsen o algun dels cognoms similars a Abdelmohsen no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdelmohsen a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdelmohsen diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelmoumen
 2. Abdelhassen
 3. Abdelhossein
 4. Abdelmalek
 5. Abdelmanje
 6. Abdelmessih
 7. Abdelmoula
 8. Abdelmoumni
 9. Abdelrahman
 10. Abdelmonaim
 11. Abdelmonim
 12. Abdelwahed
 13. Abdelmounim
 14. Abdel naser
 15. Abdelbasset
 16. Abdelmoghit
 17. Abdeluahed
 18. Abdulmateen
 19. Abdul muhsin
 20. Abdelmassih
 21. Abdalahe
 22. Abdel-rahman
 23. Abdelah
 24. Abdelghani
 25. Abdelhadi
 26. Abdelhady
 27. Abdelhak
 28. Abdelhay
 29. Abdeljaber
 30. Abdelkader
 31. Abdelkamel
 32. Abdelkazem
 33. Abdelkhalek
 34. Abdellah
 35. Abdellahi
 36. Abdellouli
 37. Abdelmajid
 38. Abdelmalak
 39. Abdelmalik
 40. Abdelmalki