Cognom AbdelnebiSaber més respecte al cognom Abdelnebi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelnebi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelnebi.

El cognom Abdelnebi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelnebi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelnebi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelnebi

Veure mapa del cognom Abdelnebi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelnebi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelnebi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelnebi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelnebi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelnebi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelnebi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelnebi del món

 1. Algèria Algèria (558)
 2. Espanya Espanya (10)
 3. Txad Txad (9)
 4. França França (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelnebi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelnebi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelnebi és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelnebi és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abdelnebi tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdelnebi que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdelnabi
 2. Abdulnabi
 3. Abdelkebir
 4. Abdel nabi
 5. Abdelhedi
 6. Abdelkefi
 7. Abdalnabi
 8. Abdelali
 9. Abdelhadi
 10. Abdelkerim
 11. Abdellahi
 12. Abdellati
 13. Abdelli
 14. Abdelnour
 15. Abdelati
 16. Abdelhai
 17. Abdelkbir
 18. Abdelgani
 19. Abdelhabib
 20. Abdelbaki
 21. Abdelaati
 22. Abdelaali
 23. Abdelkabir
 24. Abdellali
 25. Abdelahi
 26. Abdelloui
 27. Abdelbari
 28. Abdelaoui
 29. Abdeli
 30. Abdellawi
 31. Abdalahi
 32. Abdali
 33. Abdallahi
 34. Abdel
 35. Abdela
 36. Abdelaal
 37. Abdelah
 38. Abdelatif
 39. Abdelaziz
 40. Abdelghani