Cognom AbdelouahabSaber més respecte al cognom Abdelouahab és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelouahab sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelouahab.

El cognom Abdelouahab en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelouahab, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelouahab és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelouahab

Veure mapa del cognom Abdelouahab

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelouahab en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelouahab, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelouahab que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelouahab, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelouahab. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelouahab és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelouahab del món

 1. Algèria Algèria (6980)
 2. Marroc Marroc (1192)
 3. França França (194)
 4. Espanya Espanya (36)
 5. Bèlgica Bèlgica (27)
 6. Canadà Canadà (13)
 7. Brasil Brasil (10)
 8. Estats Units Estats Units (10)
 9. Suècia Suècia (4)
 10. Tunísia Tunísia (4)
 11. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 12. Alemanya Alemanya (2)
 13. Anglaterra Anglaterra (1)
 14. Gal·les Gal·les (1)
 15. Itàlia Itàlia (1)
 16. Rússia Rússia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelouahab en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelouahab poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelouahab és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelouahab és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdelouahab ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdelouahab. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdelouahab ha anat patint mutacions.

Discernir si va ser abans el cognom Abdelouahab o algun dels cognoms similars a Abdelouahab no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdelouahab a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdelouahab diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelouahad
 2. Abdelouahhab
 3. Abdelouhab
 4. Abdelouahed
 5. Abdelwahab
 6. Abdel-wahab
 7. Abdelouahd
 8. Abdel wahab
 9. Abdelouahid
 10. Abdeloihab
 11. Abdelouafi
 12. Abdeluahid
 13. Abdelwahad
 14. Abdeluahed
 15. Abdulwahab
 16. Abdel sahib
 17. Abdalwahab
 18. Abd el wahab
 19. Abdelhuahed
 20. Abdel-rahman
 21. Abdel-salam
 22. Abdelaal
 23. Abdelah
 24. Abdelfatah
 25. Abdelhak
 26. Abdelhay
 27. Abdelilah
 28. Abdeljawad
 29. Abdellah
 30. Abdellahi
 31. Abdelmalak
 32. Abdelmoula
 33. Abdelrahim
 34. Abdelrahman
 35. Abdelraza
 36. Abdelsalam
 37. Abdul-ahad
 38. Abdul-wahhab
 39. Abdulahad
 40. Abdel-wahid