Cognom AbdelouahdSaber més respecte al cognom Abdelouahd és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelouahd sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelouahd.

El cognom Abdelouahd en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelouahd, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelouahd és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelouahd

Veure mapa del cognom Abdelouahd

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelouahd en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelouahd, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelouahd que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelouahd, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelouahd. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelouahd és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelouahd del món

 1. Marroc Marroc (4)
 2. Noruega Noruega (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelouahd en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelouahd poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelouahd és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelouahd és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdelouahd. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdelouahd ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdelouahd fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdelouahd.

 1. Abdelouahed
 2. Abdelouahad
 3. Abdelouahid
 4. Abdelouahab
 5. Abdelouafi
 6. Abdeluahid
 7. Abdeluahed
 8. Abdelhuahed
 9. Abdelah
 10. Abdelilah
 11. Abdellah
 12. Abdellahi
 13. Abdel-wahid
 14. Abdelelah
 15. Abdeljaouad
 16. Abdelouadoud
 17. Abdelwahad
 18. Abdelwahid
 19. Abdelouahhab
 20. Abdelwahed
 21. Abdel wahid
 22. Abdelouhab
 23. Abdelahi
 24. Abdel mahdi
 25. Abdel-lah
 26. Abd el ouahed
 27. Abdel lah
 28. Abdalahe
 29. Abdalahi
 30. Abdallah
 31. Abdallahi
 32. Abdela
 33. Abdelaal
 34. Abdelali
 35. Abdelfatah
 36. Abdelghani
 37. Abdelhadi
 38. Abdelhady
 39. Abdelhafid
 40. Abdelhak