Cognom AbdelouahidSaber més respecte al cognom Abdelouahid és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelouahid sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelouahid.

El cognom Abdelouahid en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelouahid, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelouahid és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelouahid

Veure mapa del cognom Abdelouahid

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelouahid en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelouahid, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelouahid que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelouahid, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelouahid. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelouahid és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelouahid del món

 1. Marroc Marroc (443)
 2. Algèria Algèria (4)
 3. França França (1)
 4. Països Baixos Països Baixos (1)
 5. Estats Units Estats Units (1)
 6. Bèlgica Bèlgica (1)
 7. Espanya Espanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelouahid en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelouahid poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelouahid és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelouahid és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdelouahid ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdelouahid. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdelouahid ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abdelouahid tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdelouahid que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdelouahed
 2. Abdelouahd
 3. Abdeluahid
 4. Abdelouahad
 5. Abdelouahab
 6. Abdel-wahid
 7. Abdelouafi
 8. Abdelwahid
 9. Abdel wahid
 10. Abdeluahed
 11. Abdelhuahed
 12. Abdelhafid
 13. Abdelhamid
 14. Abdellahi
 15. Abdelmajid
 16. Abdelrahim
 17. Abdul-wahid
 18. Abdelmoughit
 19. Abdelouadoud
 20. Abdelmayid
 21. Abdelwahad
 22. Abdelouahhab
 23. Abdelwahed
 24. Abdelouhab
 25. Abdelahi
 26. Abdel hamid
 27. Abdel sahib
 28. Abdel rahim
 29. Abdelmagid
 30. Abd el ouahed
 31. Abdelazid
 32. Abdalahi
 33. Abdallahi
 34. Abdelah
 35. Abdelali
 36. Abdelatif
 37. Abdelaziz
 38. Abdelghani
 39. Abdelhadi
 40. Abdelhakim