Cognom AbdelraoufSaber més respecte al cognom Abdelraouf és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelraouf sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelraouf.

El cognom Abdelraouf en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelraouf, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelraouf és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelraouf

Veure mapa del cognom Abdelraouf

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelraouf en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelraouf, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelraouf que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelraouf, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelraouf. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelraouf és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelraouf del món

 1. Egipte Egipte (7322)
 2. Saudi Saudita Saudi Saudita (835)
 3. Kuwait Kuwait (67)
 4. Qatar Qatar (44)
 5. Sudan Sudan (25)
 6. Estats Units Estats Units (14)
 7. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (8)
 8. Canadà Canadà (5)
 9. Anglaterra Anglaterra (4)
 10. Tailàndia Tailàndia (4)
 11. Alemanya Alemanya (3)
 12. Suïssa Suïssa (2)
 13. Síria Síria (2)
 14. Àustria Àustria (1)
 15. Brasil Brasil (1)
 16. República Txeca República Txeca (1)
 17. Dinamarca Dinamarca (1)
 18. Algèria Algèria (1)
 19. Escòcia Escòcia (1)
 20. Hongria Hongria (1)
 21. Itàlia Itàlia (1)
 22. Jordània Jordània (1)
 23. Líbia Líbia (1)
 24. Maurici Maurici (1)
 25. Rússia Rússia (1)
 26. Suècia Suècia (1)
 27. Txad Txad (1)
 28. Togo Togo (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelraouf en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelraouf poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelraouf és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelraouf és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdelraouf fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdelraouf.

No tots els cognoms similars al cognom Abdelraouf tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdelraouf que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdelraouf pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdelraouf, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdelraouf o algun dels cognoms similars a Abdelraouf no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdelraouf a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdelraouf diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdellaoui
 2. Abdelaoui
 3. Abdallaoui
 4. Abdelatif
 5. Abdellatif
 6. Abdelnour
 7. Abdelrahim
 8. Abdelraza
 9. Abdularuf
 10. Abdelatef
 11. Abdeljaouad
 12. Abdul rauf
 13. Abdelloui
 14. Abdelmaoula
 15. Abdlaoui
 16. Abdeljaoued
 17. Abdela
 18. Abdelaal
 19. Abdelah
 20. Abdelali
 21. Abdelaziz
 22. Abdelfatah
 23. Abdelhadi
 24. Abdelhady
 25. Abdelhafid
 26. Abdelhak
 27. Abdelhakim
 28. Abdelhalim
 29. Abdelhamid
 30. Abdelhay
 31. Abdeljaber
 32. Abdeljawad
 33. Abdelkader
 34. Abdelkamel
 35. Abdelkarim
 36. Abdelkazem
 37. Abdella
 38. Abdellah
 39. Abdellahi
 40. Abdellati