Cognom AbdelwahadSaber més respecte al cognom Abdelwahad és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelwahad sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelwahad.

El cognom Abdelwahad en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelwahad, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelwahad és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelwahad

Veure mapa del cognom Abdelwahad

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelwahad en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelwahad, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelwahad que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelwahad, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelwahad. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelwahad és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelwahad del món

 1. Algèria Algèria (5)
 2. Egipte Egipte (1)
 3. Marroc Marroc (1)
 4. Qatar Qatar (1)
 5. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 6. Suècia Suècia (1)
 7. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelwahad en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelwahad poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelwahad és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelwahad és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdelwahad ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdelwahad. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdelwahad ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdelwahad fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdelwahad.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdelwahad pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdelwahad, com podem comprovar.

 1. Abdelwahab
 2. Abdelwahid
 3. Abdelwahed
 4. Abdeljawad
 5. Abdul-ahad
 6. Abdulahad
 7. Abdel-wahab
 8. Abdel-wahid
 9. Abdeluahid
 10. Abdelouahad
 11. Abdel wahid
 12. Abdel wahab
 13. Abdeluahed
 14. Abdulwahab
 15. Abdalwahab
 16. Abdelaal
 17. Abdelah
 18. Abdelfatah
 19. Abdelhadi
 20. Abdelhady
 21. Abdelhafid
 22. Abdelhak
 23. Abdelhamid
 24. Abdelhay
 25. Abdellah
 26. Abdellahi
 27. Abdelmajid
 28. Abdelmalak
 29. Abdelouahab
 30. Abdelouahed
 31. Abdelrahim
 32. Abdelrahman
 33. Abdelraza
 34. Abdelsalam
 35. Abdelsayed
 36. Abdul-wahid
 37. Abdel-hadi
 38. Abdeljaouad
 39. Abdelouahd
 40. Abdelmayid