Cognom AbdemeziemSaber més respecte al cognom Abdemeziem és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdemeziem sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdemeziem.

El cognom Abdemeziem en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdemeziem, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdemeziem és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdemeziem

Veure mapa del cognom Abdemeziem

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdemeziem en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdemeziem, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdemeziem que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdemeziem, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdemeziem. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdemeziem és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdemeziem del món

 1. Algèria Algèria (617)
 2. França França (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdemeziem en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdemeziem poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdemeziem és un cognom més freqüent, i en quins països Abdemeziem és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdemeziem. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdemeziem ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdemeziem fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdemeziem.

No tots els cognoms similars al cognom Abdemeziem tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdemeziem que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdemeziem pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdemeziem, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdemeziem o algun dels cognoms similars a Abdemeziem no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdemeziem a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdemeziem diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdennaim
 2. Abdenebi
 3. Abdeen
 4. Abdenbi
 5. Abdennebi
 6. Abdennacer
 7. Abdenaji
 8. Abdennaser
 9. Abdenasser
 10. Abdenacer
 11. Abdenabi
 12. Abdmajid
 13. Abden
 14. Abdena
 15. Abdenbaoui
 16. Abdennour
 17. Abdin
 18. Abdinasir
 19. Abdoune
 20. Abdouni
 21. Abedin
 22. Abd-hamid
 23. Abdenour
 24. Abdennaceur
 25. Abdennabi
 26. Abd hamid
 27. Abdennasser
 28. Abdennaji
 29. Abdenur
 30. Abetini
 31. Avdeenko
 32. Abdennadher
 33. Avdimetaj
 34. Abbedin
 35. Abedini
 36. Abdane
 37. Abdine
 38. Abatematteo
 39. Abdom
 40. Abadam