Cognom AbdenSaber més respecte al cognom Abden és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abden sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abden.

El cognom Abden en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abden, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abden és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abden

Veure mapa del cognom Abden

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abden en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abden, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abden que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abden, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abden. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abden és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abden del món

 1. Egipte Egipte (3276)
 2. Bangla Desh Bangla Desh (1622)
 3. Saudi Saudita Saudi Saudita (237)
 4. Índia Índia (95)
 5. Mauritània Mauritània (92)
 6. Algèria Algèria (69)
 7. Kazakhstan Kazakhstan (50)
 8. Pakistan Pakistan (26)
 9. Estats Units Estats Units (16)
 10. Marroc Marroc (9)
 11. Qatar Qatar (9)
 12. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (6)
 13. Anglaterra Anglaterra (6)
 14. Indonèsia Indonèsia (6)
 15. Nigèria Nigèria (5)
 16. Sudan Sudan (4)
 17. Somàlia Somàlia (4)
 18. Kuwait Kuwait (4)
 19. Síria Síria (3)
 20. Turquia Turquia (3)
 21. Sud-àfrica Sud-àfrica (3)
 22. Brasil Brasil (2)
 23. França França (2)
 24. Suècia Suècia (1)
 25. Singapur Singapur (1)
 26. Austràlia Austràlia (1)
 27. Tanzània Tanzània (1)
 28. Canadà Canadà (1)
 29. Alemanya Alemanya (1)
 30. Jordània Jordània (1)
 31. Kirguizistan Kirguizistan (1)
 32. Malàisia Malàisia (1)
 33. Níger Níger (1)
 34. Noruega Noruega (1)
 35. Romania Romania (1)
 36. Rússia Rússia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abden en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abden poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abden és un cognom més freqüent, i en quins països Abden és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abden ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abden pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abden, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abden o algun dels cognoms similars a Abden no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abden a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abden diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abaden
 2. Abdeen
 3. Abdena
 4. Abdin
 5. Abdon
 6. Abuden
 7. Abdan
 8. Abiden
 9. Abadin
 10. Abdenbi
 11. Abdoun
 12. Abedin
 13. Abidin
 14. Abdona
 15. Abdenur
 16. Abtan
 17. Abdony
 18. Abdane
 19. Abtin
 20. Abdine
 21. Abdom
 22. Abadam
 23. Abdinga
 24. Abdoune
 25. Abdouni
 26. Abidine
 27. Abiodun
 28. Abutin
 29. Afton
 30. Apton
 31. Avedon
 32. Abdenour
 33. Abdenaji
 34. Aputen
 35. Abdenabi
 36. Abitan
 37. Abdinov
 38. Abbedin
 39. Abedini
 40. Abdenebi