Cognom AbdenajiSaber més respecte al cognom Abdenaji és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdenaji sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdenaji.

El cognom Abdenaji en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdenaji, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdenaji és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdenaji

Veure mapa del cognom Abdenaji

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdenaji en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdenaji, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdenaji que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdenaji, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdenaji. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdenaji és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdenaji del món

 1. Anglaterra Anglaterra (1)
 2. Marroc Marroc (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdenaji en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdenaji poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdenaji és un cognom més freqüent, i en quins països Abdenaji és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdenaji ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdenaji. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdenaji ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdenaji fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdenaji.

No tots els cognoms similars al cognom Abdenaji tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdenaji que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdenabi
 2. Abdennaji
 3. Abdena
 4. Abdenbi
 5. Abdennabi
 6. Abdenebi
 7. Abden
 8. Abdenbaoui
 9. Abdennebi
 10. Abdinasir
 11. Abdenour
 12. Abdona
 13. Abdennaim
 14. Abdenacer
 15. Abdenur
 16. Abedinaj
 17. Abdmajid
 18. Abaden
 19. Abdeen
 20. Abdennour
 21. Abdin
 22. Abdinga
 23. Abdon
 24. Abdouni
 25. Abd-hamid
 26. Abdennacer
 27. Abdennaser
 28. Abdenasser
 29. Abd hamid
 30. Abetini
 31. Abuden
 32. Abdinov
 33. Abdinova
 34. Abedini
 35. Abdinoor
 36. Abdan
 37. Abdony
 38. Abdane
 39. Abdine
 40. Abadinas