Cognom AbdennabiSaber més respecte al cognom Abdennabi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdennabi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdennabi.

El cognom Abdennabi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdennabi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdennabi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdennabi

Veure mapa del cognom Abdennabi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdennabi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdennabi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdennabi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdennabi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdennabi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdennabi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdennabi del món

 1. Algèria Algèria (1167)
 2. Marroc Marroc (239)
 3. Saudi Saudita Saudi Saudita (199)
 4. França França (64)
 5. Estats Units Estats Units (16)
 6. Tunísia Tunísia (9)
 7. Suècia Suècia (6)
 8. Alemanya Alemanya (2)
 9. Bèlgica Bèlgica (1)
 10. Canadà Canadà (1)
 11. Espanya Espanya (1)
 12. Països Baixos Països Baixos (1)
 13. Noruega Noruega (1)
 14. Turquia Turquia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdennabi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdennabi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdennabi és un cognom més freqüent, i en quins països Abdennabi és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abdennabi tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdennabi que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdennabi pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdennabi, com podem comprovar.

 1. Abdennebi
 2. Abdenabi
 3. Abdennaji
 4. Abdenbi
 5. Abdenaji
 6. Abdennaim
 7. Abdenebi
 8. Abdena
 9. Abdenbaoui
 10. Abdennour
 11. Abdennacer
 12. Abdennaser
 13. Abdeen
 14. Abden
 15. Abdinasir
 16. Abdinga
 17. Abdouni
 18. Abdenour
 19. Abdona
 20. Abdennassar
 21. Abdenacer
 22. Abdennaceur
 23. Abdennasser
 24. Abdenur
 25. Abdennadher
 26. Abaden
 27. Abdin
 28. Abdon
 29. Abdoun
 30. Abdoune
 31. Aufdenkamp
 32. Abd-hamid
 33. Abdenasser
 34. Abd hamid
 35. Abetini
 36. Abuden
 37. Abednego
 38. Abdinov
 39. Abdinova
 40. Avdeenko