Cognom AbdennacerSaber més respecte al cognom Abdennacer és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdennacer sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdennacer.

El cognom Abdennacer en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdennacer, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdennacer és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdennacer

Veure mapa del cognom Abdennacer

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdennacer en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdennacer, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdennacer que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdennacer, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdennacer. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdennacer és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdennacer del món

 1. Marroc Marroc (341)
 2. Tunísia Tunísia (9)
 3. Algèria Algèria (3)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdennacer en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdennacer poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdennacer és un cognom més freqüent, i en quins països Abdennacer és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdennacer fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdennacer.

No tots els cognoms similars al cognom Abdennacer tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdennacer que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdennacer o algun dels cognoms similars a Abdennacer no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdennacer a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdennacer diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdennaser
 2. Abdenacer
 3. Abdennaceur
 4. Abdennasser
 5. Abdennadher
 6. Abdennour
 7. Abdennassar
 8. Abdenasser
 9. Abdennaim
 10. Abdennabi
 11. Abdennaji
 12. Abdena
 13. Abdenbaoui
 14. Abdennebi
 15. Abdinasir
 16. Abdenour
 17. Abdenaji
 18. Abdenabi
 19. Abdenur
 20. Abdeen
 21. Abden
 22. Abdenbi
 23. Abdinga
 24. Abdoune
 25. Abdona
 26. Abdinoor
 27. Abdane
 28. Abdenebi
 29. Abdine
 30. Abdemeziem
 31. Abdanur
 32. Abaden
 33. Abdin
 34. Abdon
 35. Abdoun
 36. Abdouni
 37. Abidine
 38. Aufdenberg
 39. Aufdenkamp
 40. Abd-hamid