Cognom AbdennaceurSaber més respecte al cognom Abdennaceur és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdennaceur sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdennaceur.

El cognom Abdennaceur en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdennaceur, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdennaceur és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdennaceur

Veure mapa del cognom Abdennaceur

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdennaceur en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdennaceur, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdennaceur que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdennaceur, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdennaceur. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdennaceur és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdennaceur del món

 1. Tunísia Tunísia (9)
 2. Bèlgica Bèlgica (1)
 3. Canadà Canadà (1)
 4. Algèria Algèria (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdennaceur en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdennaceur poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdennaceur és un cognom més freqüent, i en quins països Abdennaceur és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abdennaceur tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdennaceur que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdennacer
 2. Abdennaser
 3. Abdenacer
 4. Abdennour
 5. Abdennassar
 6. Abdennasser
 7. Abdennadher
 8. Abdenbaoui
 9. Abdennebi
 10. Abdenour
 11. Abdenasser
 12. Abdennaim
 13. Abdennabi
 14. Abdennaji
 15. Abdenur
 16. Abdena
 17. Abdinasir
 18. Abdenaji
 19. Abdenabi
 20. Abdenebi
 21. Abdanur
 22. Abdeen
 23. Abden
 24. Abdenbi
 25. Abdinga
 26. Abdoune
 27. Abdona
 28. Abednego
 29. Abdinoor
 30. Abdane
 31. Abdine
 32. Abdemeziem
 33. Abaden
 34. Abatangelo
 35. Abdin
 36. Abdon
 37. Abdoun
 38. Abdouni
 39. Abidine
 40. Aufdenberg