Cognom AbdennadherSaber més respecte al cognom Abdennadher és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdennadher sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdennadher.

El cognom Abdennadher en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdennadher, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdennadher és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdennadher

Veure mapa del cognom Abdennadher

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdennadher en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdennadher, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdennadher que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdennadher, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdennadher. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdennadher és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdennadher del món

 1. Tunísia Tunísia (162)
 2. França França (47)
 3. Bèlgica Bèlgica (22)
 4. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (8)
 5. Canadà Canadà (6)
 6. Anglaterra Anglaterra (5)
 7. Estats Units Estats Units (5)
 8. Marroc Marroc (4)
 9. Brasil Brasil (1)
 10. Suïssa Suïssa (1)
 11. Alemanya Alemanya (1)
 12. Egipte Egipte (1)
 13. Hong Kong Hong Kong (1)
 14. Kazakhstan Kazakhstan (1)
 15. Malàisia Malàisia (1)
 16. Rússia Rússia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdennadher en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdennadher poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdennadher és un cognom més freqüent, i en quins països Abdennadher és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdennadher. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdennadher ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdennadher fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdennadher.

No tots els cognoms similars al cognom Abdennadher tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdennadher que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdennadher pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdennadher, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdennadher o algun dels cognoms similars a Abdennadher no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdennadher a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdennadher diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdennacer
 2. Abdennaser
 3. Abdennasser
 4. Abdennassar
 5. Abdenasser
 6. Abdenacer
 7. Abdennaceur
 8. Abdennour
 9. Abdennaim
 10. Abdennabi
 11. Abdennaji
 12. Abdena
 13. Abdenbaoui
 14. Abdennebi
 15. Abdinasir
 16. Abdenour
 17. Abdenaji
 18. Abdenabi
 19. Abdenur
 20. Abaden
 21. Abdeen
 22. Abden
 23. Abdenbi
 24. Abdinga
 25. Abdoune
 26. Abdona
 27. Abdinoor
 28. Abdane
 29. Abdenebi
 30. Abdine
 31. Abdemeziem
 32. Abdanur
 33. Abadam
 34. Abadin
 35. Abdin
 36. Abdon
 37. Abdoun
 38. Abdouni
 39. Abedin
 40. Abidine