Cognom AbdennajiSaber més respecte al cognom Abdennaji és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdennaji sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdennaji.

El cognom Abdennaji en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdennaji, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdennaji és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdennaji

Veure mapa del cognom Abdennaji

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdennaji en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdennaji, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdennaji que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdennaji, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdennaji. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdennaji és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdennaji del món

 1. Marroc Marroc (307)
 2. Tunísia Tunísia (11)
 3. França França (2)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdennaji en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdennaji poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdennaji és un cognom més freqüent, i en quins països Abdennaji és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdennaji ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

 1. Abdenaji
 2. Abdennabi
 3. Abdennebi
 4. Abdennaim
 5. Abdenabi
 6. Abdena
 7. Abdenbaoui
 8. Abdenbi
 9. Abdennour
 10. Abdennacer
 11. Abdennaser
 12. Abdenebi
 13. Abdeen
 14. Abden
 15. Abdinasir
 16. Abdinga
 17. Abdouni
 18. Abdenour
 19. Abdona
 20. Abdennassar
 21. Abdenacer
 22. Abdennaceur
 23. Abdennasser
 24. Abdenur
 25. Abdennadher
 26. Abedinaj
 27. Abdmajid
 28. Abaden
 29. Abdin
 30. Abdon
 31. Abdoun
 32. Abdoune
 33. Aufdenkamp
 34. Abd-hamid
 35. Abdenasser
 36. Abd hamid
 37. Abetini
 38. Abuden
 39. Abednego
 40. Abdinov