Cognom AbdenurSaber més respecte al cognom Abdenur és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdenur sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdenur.

El cognom Abdenur en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdenur, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdenur és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdenur

Veure mapa del cognom Abdenur

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdenur en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdenur, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdenur que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdenur, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdenur. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdenur és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdenur del món

 1. Argentina Argentina (295)
 2. Brasil Brasil (27)
 3. Etiòpia Etiòpia (9)
 4. Mèxic Mèxic (5)
 5. Estats Units Estats Units (3)
 6. Bolívia Bolívia (1)
 7. Colòmbia Colòmbia (1)
 8. Anglaterra Anglaterra (1)
 9. Qatar Qatar (1)
 10. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdenur en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdenur poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdenur és un cognom més freqüent, i en quins països Abdenur és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abdenur tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdenur que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdenur o algun dels cognoms similars a Abdenur no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdenur a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdenur diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdenour
 2. Abdanur
 3. Abden
 4. Abdena
 5. Abdenbi
 6. Abdennour
 7. Abaden
 8. Abdeen
 9. Abdin
 10. Abdinga
 11. Abdon
 12. Abdoun
 13. Abdona
 14. Abdenaji
 15. Abdenacer
 16. Abdenabi
 17. Abuden
 18. Abdinov
 19. Abdinoor
 20. Abdan
 21. Abdony
 22. Abdane
 23. Abdenebi
 24. Abdine
 25. Abiden
 26. Abadin
 27. Abdenbaoui
 28. Abdennebi
 29. Abdinasir
 30. Abdoune
 31. Abdouni
 32. Abedin
 33. Abidin
 34. Abidine
 35. Abiodun
 36. Abdennacer
 37. Abdennaser
 38. Abdenasser
 39. Abdennaim
 40. Abdennaceur