Cognom AbderahmanSaber més respecte al cognom Abderahman és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abderahman sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abderahman.

El cognom Abderahman en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abderahman, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abderahman és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abderahman

Veure mapa del cognom Abderahman

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abderahman en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abderahman, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abderahman que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abderahman, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abderahman. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abderahman és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abderahman del món

 1. Txad Txad (1059)
 2. Mauritània Mauritània (494)
 3. Marroc Marroc (239)
 4. Sudan Sudan (36)
 5. Etiòpia Etiòpia (25)
 6. Estats Units Estats Units (10)
 7. Egipte Egipte (9)
 8. Qatar Qatar (9)
 9. França França (8)
 10. Espanya Espanya (7)
 11. Algèria Algèria (4)
 12. Saudi Saudita Saudi Saudita (4)
 13. Veneçuela Veneçuela (4)
 14. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 15. Canadà Canadà (2)
 16. Camerun Camerun (2)
 17. Noruega Noruega (2)
 18. Suècia Suècia (2)
 19. Bèlgica Bèlgica (1)
 20. Dinamarca Dinamarca (1)
 21. Anglaterra Anglaterra (1)
 22. Kenya Kenya (1)
 23. Líban Líban (1)
 24. Pakistan Pakistan (1)
 25. Rússia Rússia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abderahman en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abderahman poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abderahman és un cognom més freqüent, i en quins països Abderahman és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abderahman ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abderahman fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abderahman.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abderahman pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abderahman, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abderahman o algun dels cognoms similars a Abderahman no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abderahman a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abderahman diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abderrahman
 2. Abdirahman
 3. Abdurahman
 4. Abd-rahman
 5. Abderahmane
 6. Abd rahman
 7. Abderrahaman
 8. Abderrahmane
 9. Abderrahmani
 10. Abderraman
 11. Abdourahman
 12. Abdurrahman
 13. Abderrahmen
 14. Abdarahmane
 15. Abdraman
 16. Abderemane
 17. Abdramane
 18. Abdouraman
 19. Abdourahmane
 20. Abderahim
 21. Abderazzak
 22. Abderrahin
 23. Abderazak
 24. Abdurahmanov
 25. Abdarrahmane
 26. Abdrahmanov
 27. Abderrahim
 28. Abderrazak
 29. Abderrazzak
 30. Abdrakhmanov
 31. Abdurakhmanov
 32. Abdyrakhmanov
 33. Abdourahamane
 34. Abdraimov
 35. Abderrazzaq
 36. Abderrahime
 37. Abderezak
 38. Abderrezak
 39. Abderrafia
 40. Abderzak