Cognom AbderazekSaber més respecte al cognom Abderazek és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abderazek sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abderazek.

El cognom Abderazek en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abderazek, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abderazek és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abderazek

Veure mapa del cognom Abderazek

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abderazek en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abderazek, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abderazek que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abderazek, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abderazek. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abderazek és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abderazek del món

 1. Egipte Egipte (153)
 2. Algèria Algèria (4)
 3. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abderazek en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abderazek poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abderazek és un cognom més freqüent, i en quins països Abderazek és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abderazek. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abderazek ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abderazek tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abderazek que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abderazek pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abderazek, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abderazek o algun dels cognoms similars a Abderazek no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abderazek a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abderazek diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abderrazek
 2. Abderazak
 3. Abderrazak
 4. Abderezak
 5. Abderazzak
 6. Abderzak
 7. Abderrazik
 8. Abderrazzak
 9. Abderahim
 10. Abderrafik
 11. Abderrezak
 12. Abderrazaq
 13. Abdraev
 14. Abderemane
 15. Abderrahim
 16. Abderraman
 17. Abderrahmen
 18. Abderraouf
 19. Abderrafie
 20. Abderrazzaq
 21. Abderahman
 22. Abderrafia
 23. Abderrahin
 24. Abdrazakov
 25. Abderson
 26. Abdraeva
 27. Abdyrazakov
 28. Abd rabo
 29. Abdraman
 30. Abderhim
 31. Abderrayab
 32. Abdoral
 33. Abderrezzak
 34. Abderrahman
 35. Abdirahman
 36. Abdorf
 37. Abdramane
 38. Abdur
 39. Abdurahman
 40. Abdurrahim