Cognom AbderrafiaSaber més respecte al cognom Abderrafia és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abderrafia sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abderrafia.

El cognom Abderrafia en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abderrafia, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abderrafia és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abderrafia

Veure mapa del cognom Abderrafia

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abderrafia en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abderrafia, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abderrafia que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abderrafia, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abderrafia. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abderrafia és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abderrafia del món

 1. Marroc Marroc (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abderrafia en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abderrafia poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abderrafia és un cognom més freqüent, i en quins països Abderrafia és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abderrafia fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abderrafia.

Discernir si va ser abans el cognom Abderrafia o algun dels cognoms similars a Abderrafia no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abderrafia a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abderrafia diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abderrafie
 2. Abderrafik
 3. Abderrahim
 4. Abderrahin
 5. Abderrazik
 6. Abderrahman
 7. Abderraman
 8. Abderrazak
 9. Abderrazzak
 10. Abdurrahim
 11. Abderahim
 12. Abderraouf
 13. Abderrazzaq
 14. Abderrahime
 15. Abderrazek
 16. Abderrazaq
 17. Abderrayab
 18. Abderrachid
 19. Abderrahaman
 20. Abderrahmane
 21. Abderrahmani
 22. Abdurrahman
 23. Abderrahmen
 24. Abderahman
 25. Abderrezak
 26. Abderazzak
 27. Abderzak
 28. Abderazak
 29. Abdraeva
 30. Abderhim
 31. Abderazek
 32. Abderrezzak
 33. Abderemane
 34. Abdirahman
 35. Abdorf
 36. Abdourahman
 37. Abdurahman
 38. Abedrabbo
 39. Abd-rahman
 40. Abdouraman