Cognom AbderrahimSaber més respecte al cognom Abderrahim és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abderrahim sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abderrahim.

El cognom Abderrahim en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abderrahim, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abderrahim és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abderrahim

Veure mapa del cognom Abderrahim

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abderrahim en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abderrahim, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abderrahim que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abderrahim, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abderrahim. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abderrahim és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abderrahim del món

 1. Algèria Algèria (11881)
 2. Marroc Marroc (9740)
 3. Tunísia Tunísia (1437)
 4. França França (459)
 5. Mauritània Mauritània (139)
 6. Espanya Espanya (80)
 7. Estats Units Estats Units (57)
 8. Canadà Canadà (20)
 9. Bèlgica Bèlgica (18)
 10. Països Baixos Països Baixos (8)
 11. Itàlia Itàlia (7)
 12. Alemanya Alemanya (5)
 13. Anglaterra Anglaterra (5)
 14. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (4)
 15. Suïssa Suïssa (4)
 16. Saudi Saudita Saudi Saudita (4)
 17. Noruega Noruega (2)
 18. Turquia Turquia (1)
 19. Bielorússia Bielorússia (1)
 20. Camerun Camerun (1)
 21. Egipte Egipte (1)
 22. Indonèsia Indonèsia (1)
 23. Islàndia Islàndia (1)
 24. Jordània Jordània (1)
 25. Nigèria Nigèria (1)
 26. Perú Perú (1)
 27. Qatar Qatar (1)
 28. Rússia Rússia (1)
 29. Suècia Suècia (1)
 30. Senegal Senegal (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abderrahim en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abderrahim poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abderrahim és un cognom més freqüent, i en quins països Abderrahim és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abderrahim ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Abderrahim tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abderrahim que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abderrahim pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abderrahim, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abderrahim o algun dels cognoms similars a Abderrahim no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abderrahim a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abderrahim diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdurrahim
 2. Abderahim
 3. Abderrahime
 4. Abderrahin
 5. Abderrafie
 6. Abderrafik
 7. Abderrafia
 8. Abderrazik
 9. Abderhim
 10. Abderrachid
 11. Abderrahaman
 12. Abderrahman
 13. Abderraman
 14. Abderrazak
 15. Abderrahmen
 16. Abderraouf
 17. Abderrazek
 18. Abderrazaq
 19. Abderrayab
 20. Abderrahmane
 21. Abderrahmani
 22. Abderrazzak
 23. Abdurrahman
 24. Abderrazzaq
 25. Abderahman
 26. Abderrezak
 27. Abderzak
 28. Abderazak
 29. Abdur-raheem
 30. Abdirashid
 31. Abderazek
 32. Abderemane
 33. Abdirahman
 34. Abdourahman
 35. Abdurahman
 36. Abedrabbo
 37. Abd-rahman
 38. Abdouraman
 39. Abdraimov
 40. Abderahmane