Cognom AbderrahmaniSaber més respecte al cognom Abderrahmani és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abderrahmani sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abderrahmani.

El cognom Abderrahmani en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abderrahmani, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abderrahmani és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abderrahmani

Veure mapa del cognom Abderrahmani

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abderrahmani en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abderrahmani, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abderrahmani que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abderrahmani, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abderrahmani. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abderrahmani és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abderrahmani del món

 1. Algèria Algèria (2306)
 2. Marroc Marroc (1396)
 3. França França (24)
 4. Espanya Espanya (8)
 5. Canadà Canadà (7)
 6. Bèlgica Bèlgica (2)
 7. Itàlia Itàlia (2)
 8. Anglaterra Anglaterra (1)
 9. Indonèsia Indonèsia (1)
 10. Mauritània Mauritània (1)
 11. Turquia Turquia (1)
 12. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abderrahmani en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abderrahmani poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abderrahmani és un cognom més freqüent, i en quins països Abderrahmani és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abderrahmani ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abderrahmani. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abderrahmani ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abderrahmani tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abderrahmani que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abderrahmani pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abderrahmani, com podem comprovar.

 1. Abderrahman
 2. Abderrahmane
 3. Abderrahaman
 4. Abderraman
 5. Abdurrahman
 6. Abderrahmen
 7. Abderahmane
 8. Abderahman
 9. Abdarrahmane
 10. Avdurrahmani
 11. Abdurramani
 12. Abdirahman
 13. Abdourahman
 14. Abdurahman
 15. Abd-rahman
 16. Abdourahmane
 17. Abd rahman
 18. Abderrahin
 19. Abdarahmane
 20. Abderemane
 21. Abderrahim
 22. Abderrazak
 23. Abderrazzak
 24. Abdramane
 25. Abdourahamane
 26. Abdouraman
 27. Abderrazzaq
 28. Abderrahime
 29. Abderrafia
 30. Abderrazaq
 31. Abdurahmanov
 32. Abdouramane
 33. Abdraman
 34. Abdrahmanov
 35. Abdur-rahkman
 36. Avduramani
 37. Abderrayab
 38. Abdrakhmanov
 39. Abdurakhmanov
 40. Abdurrahim