Cognom AbderrazekSaber més respecte al cognom Abderrazek és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abderrazek sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abderrazek.

El cognom Abderrazek en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abderrazek, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abderrazek és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abderrazek

Veure mapa del cognom Abderrazek

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abderrazek en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abderrazek, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abderrazek que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abderrazek, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abderrazek. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abderrazek és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abderrazek del món

 1. Tunísia Tunísia (15)
 2. Algèria Algèria (4)
 3. França França (3)
 4. Suècia Suècia (3)
 5. Canadà Canadà (1)
 6. Egipte Egipte (1)
 7. Espanya Espanya (1)
 8. Israel Israel (1)
 9. Qatar Qatar (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abderrazek en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abderrazek poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abderrazek és un cognom més freqüent, i en quins països Abderrazek és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abderrazek. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abderrazek ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abderrazek fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abderrazek.

No tots els cognoms similars al cognom Abderrazek tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abderrazek que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abderrazek o algun dels cognoms similars a Abderrazek no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abderrazek a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abderrazek diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abderrazak
 2. Abderrazik
 3. Abderazek
 4. Abderrazzak
 5. Abderrafik
 6. Abderrezak
 7. Abderrazaq
 8. Abderazak
 9. Abderrahim
 10. Abderraman
 11. Abderrahmen
 12. Abderraouf
 13. Abderrafie
 14. Abderrazzaq
 15. Abderezak
 16. Abderazzak
 17. Abderrafia
 18. Abderzak
 19. Abderrahin
 20. Abderrayab
 21. Abderrezzak
 22. Abderemane
 23. Abderrahman
 24. Abdurrahim
 25. Abderahim
 26. Abderrahime
 27. Abdraev
 28. Abderrachid
 29. Abderrahaman
 30. Abderrahmane
 31. Abderrahmani
 32. Abdramane
 33. Abdurrahman
 34. Abedrabbo
 35. Abdouraman
 36. Abderahmane
 37. Abderahman
 38. Abdur-raheem
 39. Abdrazakov
 40. Abderson