Cognom AbderrazzakSaber més respecte al cognom Abderrazzak és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abderrazzak sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abderrazzak.

El cognom Abderrazzak en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abderrazzak, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abderrazzak és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abderrazzak

Veure mapa del cognom Abderrazzak

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abderrazzak en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abderrazzak, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abderrazzak que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abderrazzak, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abderrazzak. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abderrazzak és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abderrazzak del món

 1. Marroc Marroc (1430)
 2. Algèria Algèria (4)
 3. Canadà Canadà (3)
 4. Bèlgica Bèlgica (1)
 5. Egipte Egipte (1)
 6. Itàlia Itàlia (1)
 7. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abderrazzak en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abderrazzak poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abderrazzak és un cognom més freqüent, i en quins països Abderrazzak és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abderrazzak ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abderrazzak. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abderrazzak ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abderrazzak tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abderrazzak que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abderrazzak pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abderrazzak, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abderrazzak o algun dels cognoms similars a Abderrazzak no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abderrazzak a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abderrazzak diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abderrazak
 2. Abderrazzaq
 3. Abderazzak
 4. Abderrezzak
 5. Abderrezak
 6. Abderrazek
 7. Abderrazaq
 8. Abderazak
 9. Abderrazik
 10. Abderrahman
 11. Abderraman
 12. Abderrafik
 13. Abderezak
 14. Abderrafia
 15. Abderzak
 16. Abderazek
 17. Abderrayab
 18. Abderrahaman
 19. Abderrahim
 20. Abderrahmane
 21. Abderrahmani
 22. Abdurrahman
 23. Abderrahmen
 24. Abderraouf
 25. Abderrafie
 26. Abderahman
 27. Abderrahime
 28. Abderrahin
 29. Abderrachid
 30. Abdirahman
 31. Abdourahman
 32. Abdurahman
 33. Abdurrahim
 34. Abd-rahman
 35. Abdouraman
 36. Abderahim
 37. Abderahmane
 38. Abd rahman
 39. Abdrazakov
 40. Abdraeva