Cognom AbderrazzaqSaber més respecte al cognom Abderrazzaq és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abderrazzaq sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abderrazzaq.

El cognom Abderrazzaq en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abderrazzaq, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abderrazzaq és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abderrazzaq

Veure mapa del cognom Abderrazzaq

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abderrazzaq en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abderrazzaq, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abderrazzaq que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abderrazzaq, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abderrazzaq. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abderrazzaq és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abderrazzaq del món

 1. Marroc Marroc (239)
 2. Estats Units Estats Units (20)
 3. Canadà Canadà (1)
 4. Jordània Jordània (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abderrazzaq en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abderrazzaq poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abderrazzaq és un cognom més freqüent, i en quins països Abderrazzaq és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abderrazzaq. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abderrazzaq ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abderrazzaq fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abderrazzaq.

No tots els cognoms similars al cognom Abderrazzaq tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abderrazzaq que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abderrazzak
 2. Abderrazaq
 3. Abderrazak
 4. Abderazzak
 5. Abderrezzak
 6. Abderrahman
 7. Abderraman
 8. Abderrezak
 9. Abderrafia
 10. Abderrazek
 11. Abderazak
 12. Abderrazik
 13. Abderrayab
 14. Abderrahaman
 15. Abderrahim
 16. Abderrahmane
 17. Abderrahmani
 18. Abdurrahman
 19. Abderrahmen
 20. Abderraouf
 21. Abderrafie
 22. Abderrafik
 23. Abderahman
 24. Abderrahime
 25. Abderezak
 26. Abderzak
 27. Abderrahin
 28. Abderazek
 29. Abderrachid
 30. Abdirahman
 31. Abdourahman
 32. Abdurahman
 33. Abdurrahim
 34. Abd-rahman
 35. Abdouraman
 36. Abderahim
 37. Abderahmane
 38. Abd rahman
 39. Abdraeva
 40. Abdarrahmane