Cognom AbdesamadSaber més respecte al cognom Abdesamad és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdesamad sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdesamad.

El cognom Abdesamad en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdesamad, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdesamad és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdesamad

Veure mapa del cognom Abdesamad

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdesamad en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdesamad, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdesamad que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdesamad, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdesamad. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdesamad és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdesamad del món

 1. Algèria Algèria (10)
 2. Espanya Espanya (1)
 3. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdesamad en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdesamad poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdesamad és un cognom més freqüent, i en quins països Abdesamad és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdesamad. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdesamad ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdesamad fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdesamad.

No tots els cognoms similars al cognom Abdesamad tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdesamad que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdesamad pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdesamad, com podem comprovar.

 1. Abdessamad
 2. Abdessamed
 3. Abdesalam
 4. Abdeselam
 5. Abdeslam
 6. Abdeslami
 7. Abdessamie
 8. Abdesslam
 9. Abdessalam
 10. Abdisalan
 11. Abdessamia
 12. Abdessemed
 13. Abdeselan
 14. Abdessadik
 15. Abdesselam
 16. Abdesslem
 17. Abdeslem
 18. Abdessadek
 19. Abdessalem
 20. Abdes
 21. Abdessalami
 22. Abdessadki
 23. Abades
 24. Abbadessa
 25. Abdikadir
 26. Abdis
 27. Abdus
 28. Abdussalaam
 29. Abdias
 30. Abd khalid
 31. Abdishakur
 32. Abdiaziz
 33. Abu daqah
 34. Abd karim
 35. Abdagic
 36. Abd aziz
 37. Abdiaj
 38. Abdesselem
 39. Abdek
 40. Abadez