Cognom AbdeselamSaber més respecte al cognom Abdeselam és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdeselam sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdeselam.

El cognom Abdeselam en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdeselam, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdeselam és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdeselam

Veure mapa del cognom Abdeselam

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdeselam en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdeselam, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdeselam que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdeselam, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdeselam. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdeselam és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdeselam del món

 1. Espanya Espanya (2175)
 2. Algèria Algèria (2)
 3. Mauritània Mauritània (2)
 4. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 5. Bèlgica Bèlgica (1)
 6. Colòmbia Colòmbia (1)
 7. Anglaterra Anglaterra (1)
 8. Marroc Marroc (1)
 9. Rússia Rússia (1)
 10. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdeselam en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdeselam poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdeselam és un cognom més freqüent, i en quins països Abdeselam és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdeselam ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdeselam. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdeselam ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdeselam fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdeselam.

Discernir si va ser abans el cognom Abdeselam o algun dels cognoms similars a Abdeselam no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdeselam a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdeselam diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdeslam
 2. Abdesslam
 3. Abdesselam
 4. Abdesalam
 5. Abdeselan
 6. Abdeslami
 7. Abdesslem
 8. Abdeslem
 9. Abdessalam
 10. Abdesselem
 11. Abdesamad
 12. Abdessalem
 13. Abdisalan
 14. Abdessalami
 15. Abdessamad
 16. Abdessamie
 17. Abdussalaam
 18. Abdessamed
 19. Abdessamia
 20. Abdes
 21. Abdessemed
 22. Abades
 23. Abatecola
 24. Abbadessa
 25. Abdis
 26. Abdus
 27. Abdessadik
 28. Abdias
 29. Abdessadek
 30. Abd karim
 31. Abdiaj
 32. Avdysheva
 33. Abdessadki
 34. Abdek
 35. Abadez
 36. Abadias
 37. Abdikadir
 38. Abdous
 39. Abdoussi
 40. Aboites