Cognom Abdeselam abdeselamSaber més respecte al cognom Abdeselam abdeselam és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdeselam abdeselam sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdeselam abdeselam.

El cognom Abdeselam abdeselam en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdeselam abdeselam, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdeselam abdeselam és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdeselam abdeselam

Veure mapa del cognom Abdeselam abdeselam

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdeselam abdeselam en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdeselam abdeselam, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdeselam abdeselam que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdeselam abdeselam, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdeselam abdeselam. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdeselam abdeselam és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdeselam abdeselam del món

 1. Espanya Espanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdeselam abdeselam en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdeselam abdeselam poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdeselam abdeselam és un cognom més freqüent, i en quins països Abdeselam abdeselam és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdeselam abdeselam ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdeselam abdeselam pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdeselam abdeselam, com podem comprovar.

 1. Abdesselam
 2. Abdeselam
 3. Abdessamad
 4. Abdesslam
 5. Abdesamad
 6. Abdessalam
 7. Abdesalam
 8. Abdesselem
 9. Abdeslam
 10. Abdeslami
 11. Abdessamie
 12. Abdussalaam
 13. Abdesslem
 14. Abdeslem
 15. Abdessamed
 16. Abdessadek
 17. Abdessalem
 18. Abdessamia
 19. Abdessalami
 20. Abdeselan
 21. Abbadessa
 22. Abdessadik
 23. Abdisalan
 24. Abdessadki
 25. Abdessemed
 26. Abades
 27. Abatecola
 28. Abdykadyrova
 29. Abduzhaparova
 30. Abdykerimova
 31. Abad de soto
 32. Abadez
 33. Abadias
 34. Abbattista
 35. Abdikadir
 36. Abdykadyrov
 37. Avedisian
 38. Avedissian
 39. Abdias
 40. Abd khalid